iAfrica Festival

Nganji

01 Jun 2016 The Hague, South Holland (NL)

Details

Time : 19:00
Venue : De Vaillant
Address : Hobbemastraat 120
State : South Holland
Zip : 2526 JS
Phone : 070-4452800
Contact Email : info@devaillant.nl
Contact Website : http://www.devaillant.nl/

iAfrica festival, dit is een initiatief van Yangambi. Yangambi is een platform voor hedendaagse Afrikaanse kunst en cultuur. De filosofie van Yangambi is dat kunst en cultuur van Afrika aan een breder publiek getoond moet worden. Dit festival wordt georganiseerd in samenwerking met theater De Vaillant.

Woensdag 1 juni 19.00 € 5
Dança Sala geeft een workshop Kizomba. Leer de eerste sensuele passen van deze van origine Angolese partnerdans. De perfecte mix van Europese ballroom en Afrikaanse bewegingen en ritmes.

Donderdag 2 juni 19.00 uur €5
Mona (film, 2016)
In juni 1973, een week voor de Portugese premier Ribeiro aan komt in Londen voor een staatsbezoek, groeien de protesten als gevolg van Portugals agressieve buitenlandse politiek in de kolonie Mozambique. De Britse inlichtingendienst vreest een aanslag op het leven van Ribeiro en zet haar beste mensen in om dit te voorkomen. Een vrouwelijke moordenaar neemt het op zich deze missie uit te voeren.

Vrijdag 3 juni avond €15

  • Boekpresentatie De Verloren Hand – Babah Tarawally. Interview en gesprek met schrijver Babah Tarawally over zijn nieuwe boek: De Verloren Hand.
  • Afropolitan Diner – Afrikaanse gerechten met muziek van: Jalli Lamin Kuyateh
  • Dj MadHatter
  • Foto expositie Nganji (Congo-België)

Afrikaanse keuken in De Vaillant: Dagmenu’s voor maar € 7,50